Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Junkyard czy road show
Witam

Co szanowni forumowicze byście polecili bo mam dylemat co wybrać na pierwszy flipper. Mam do kupienia za granicą w idealnym stanie obydwa tytuły. W junkyard grałem i bardzo mi się spodobał mimo różnych niekoniecznie pochlebnych opinii na jego temat . Dla mnie super ale raod show chodzi mi po głowie w którego nie grałem. Zauważyłem że praktycznie każdy kolekcjoner go posiada i chwali. Więc co polecacie ?
Odpowiedz
(01/07/2024, 20:20)Pilaros napisał(a): Witam

Co szanowni forumowicze byście polecili bo mam dylemat co wybrać na pierwszy flipper. Mam do kupienia za granicą w idealnym stanie obydwa tytuły. W junkyard grałem i bardzo mi się spodobał mimo różnych niekoniecznie pochlebnych opinii na jego temat . Dla mnie super ale raod show chodzi mi po głowie w którego nie grałem. Zauważyłem że praktycznie każdy kolekcjoner go posiada i chwali. Więc co polecacie ?

Cześć,

Jedyna rada której jestem w stanie Ci udzielić brzmi: odwiedź miejsca gdzie można zagrać na jednym i drugim tytule (sprawdź w sekcji "lokalizator flipperów") i sam wybierz który Ci się bardziej podoba. 

Wprawdzie Road Show to jeden z bardziej popularnych i lubianych tytułów, ale znam osoby które ta maszynka denerwuje z uwagi na dość specyficzne poczucie humoru w tej grze. 

Pochwal się jak wybierzesz.
Powodzenia!
Odpowiedz
Z tych dwóch wybrałbym raczej Road Show jednak najlepszą radą jest to co napisał namore: pograj na obu i wybierz ten, który bardziej przypadnie Ci do gustu.
Odpowiedz
Jeżeli dla znawcy i do domu to bez dwóch zdań RS. Wszystkiego ma więcej. Więcej łapek, więcej wybijaków, większy playfield, więcej fabuły, większa trudność, czyli ogólnie większa zabawa.
Odpowiedz
Mnie raczej przytłacza trudność gry w RS. Ale to pewnie kwestia umiejętności Wink
Ktoś na forum kiedyś napisał, że to jedna z najtrudniejszych do przejścia gier.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości