Liga 2020 - informacja
Liga 2020 - informacja
Cześć,
z przykrością zauważamy, że nasza inicjatywa flipperowych spotkań ligowych spotkała się z nieprzyjaznym przyjęciem i odzewem części osób. W związku z tym postanowiliśmy zrezygnować z organizacji rozgrywek ligowych w 2020 roku. Szczególnie przykro nam jest, że krytyka dotyczy spotkań, które się jeszcze nie odbyły(!) i płynie ona ze strony, z której oczekiwaliśmy pomocy, lub przynajmniej neutralnej przychylności. Pomimo podjętych rozmów, nie uzyskaliśmy konkretnego wsparcia, więc podjęliśmy samodzielne działania. Zakładaliśmy, że każda inicjatywa na naszej flipperowej „pustyni” będzie cenna, jak widać - tak jednak nie jest.
Nasze przedsięwzięcie ma sens tylko wtedy, gdy będzie związane z sympatyczną atmosferą i spotkaniami w duchu sportowej rywalizacji. Ma to przynosić radość i zabawę, a nie negatywne emocje. Dlatego, pomimo poczynionych zaawansowanych działań związanych z flipperową ligą 2020, wycofujemy się z realizacji naszej inicjatywy, by nie tworzyć kolejnych konfliktów i podziałów w naszym, jakże małym flipperowym światku. Żywimy głęboką nadzieję, że zgłaszający uwagi i zastrzeżenia zaproponują coś ciekawszego, tańszego i bardziej atrakcyjnego. Nie obrażamy się na nikogo, chcieliśmy po prostu animować nasze środowisko w Polsce i będziemy kibicować każdej inicjatywie z tym związanej oraz z chęcią uczestniczyć we flipperowych wydarzeniach. Nie będziemy więcej wypowiadać się na forum w tej sprawie, nasza decyzja została dobrze przemyślana i jest ostateczna.
Do zobaczenia przy flipperach!
z przykrością zauważamy, że nasza inicjatywa flipperowych spotkań ligowych spotkała się z nieprzyjaznym przyjęciem i odzewem części osób. W związku z tym postanowiliśmy zrezygnować z organizacji rozgrywek ligowych w 2020 roku. Szczególnie przykro nam jest, że krytyka dotyczy spotkań, które się jeszcze nie odbyły(!) i płynie ona ze strony, z której oczekiwaliśmy pomocy, lub przynajmniej neutralnej przychylności. Pomimo podjętych rozmów, nie uzyskaliśmy konkretnego wsparcia, więc podjęliśmy samodzielne działania. Zakładaliśmy, że każda inicjatywa na naszej flipperowej „pustyni” będzie cenna, jak widać - tak jednak nie jest.
Nasze przedsięwzięcie ma sens tylko wtedy, gdy będzie związane z sympatyczną atmosferą i spotkaniami w duchu sportowej rywalizacji. Ma to przynosić radość i zabawę, a nie negatywne emocje. Dlatego, pomimo poczynionych zaawansowanych działań związanych z flipperową ligą 2020, wycofujemy się z realizacji naszej inicjatywy, by nie tworzyć kolejnych konfliktów i podziałów w naszym, jakże małym flipperowym światku. Żywimy głęboką nadzieję, że zgłaszający uwagi i zastrzeżenia zaproponują coś ciekawszego, tańszego i bardziej atrakcyjnego. Nie obrażamy się na nikogo, chcieliśmy po prostu animować nasze środowisko w Polsce i będziemy kibicować każdej inicjatywie z tym związanej oraz z chęcią uczestniczyć we flipperowych wydarzeniach. Nie będziemy więcej wypowiadać się na forum w tej sprawie, nasza decyzja została dobrze przemyślana i jest ostateczna.
Do zobaczenia przy flipperach!
RAA
Re: Liga 2020 - informacja
Ale to środowisko jest chore. Nic dziwnego że straciłem zainteresowanie.
Środowisko czyli kto? Czyli ludzie, którzy je tworzą ... A ja znam wiele osób z tego środowiska, które nie są chore.
Znam również osoby, których pasją są flippery a nie są częścią "środowiska" pomimo, że w tym środowisku są ...
I am addicted on NaviExpert ...
curwa ale wy tu macie kyrk :D
Subaru Impreza WRX , Wersja Limitowana " UK 300"
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performance Pack )
Nr. 244 ,Chargespeed Body + PPP (Prodrive Performance Pack )
Oczywiście nie dotyczy to wszystkich, kilka osób bardzo lubię i szanuję (jesteś Czarek zdecydowanie jedną z nich). Jest jednak również kilku jątrzyciecli, cwaniaczków oraz "dzieci" obrażających się o pierdoły i to oni psują ogólny odbiór.
Artur i Rafał naprawdę szkoda żeby wasze zaangażowanie poszło w piach.
No dalej zawodnicy! Chłopaki potrzebują troche wsparcia bo uwierzcie że dla pieniędzy tego nie robią.
No dalej zawodnicy! Chłopaki potrzebują troche wsparcia bo uwierzcie że dla pieniędzy tego nie robią.
Jakoś nie kumam całego zamieszania.
Ilu jest jątrzycieli, cwaniaczków i dzieciuchów - trzech, pięciu?
Wypierdolić z zacnego grona i pozamiatane.
Turnieje są prywatne i organizatorzy mogą wykluczyć kogo tylko im sie podoba.
Ilu jest jątrzycieli, cwaniaczków i dzieciuchów - trzech, pięciu?
Wypierdolić z zacnego grona i pozamiatane.
Turnieje są prywatne i organizatorzy mogą wykluczyć kogo tylko im sie podoba.
Andrew
Nie taki curwa straszny ten kyrk jak go malują

Jeśli dobrze rozumiem decyzję zespołu wykonawczego "Nasza inicjatywa flipperowa" (przepraszam ale pozwoliłem tu sobie na stworzenie nazwy roboczej), niektóre turnieje, jako pojedyncze wydarzenia, powinny się odbyć. Zrezygnowano jedynie z próby stworzenia z tego zespolonych rozgrywek ligowych.
Każdą inicjatywę i pomysł na turniej popieram, wspieram i doceniam bo wiem, że wymaga dużo pracy, wysiłku i zaangażowania.

I am addicted on NaviExpert ...
-
Mimo iż jestem w tym jakże zacnym gronie miłośników flipperów od całkiem niedawna (od Dźwirzyna tego roku) to chciałbym publicznie ogłosić wszem i wobec, że każda impreza w której wziąłem udział była zorganizowana w sposób sprawny i profesjonalny. Nigdy ale to przenigdy nie przyszło by mi do głowy aby wylewać swoje żale a tym bardziej na forum publicznym z powodu sumy pieniędzy którą trzeba było uiścić za udział w poszczególnych turniejach. Jeżeli organizatorzy podnieśli by ceny o 20 zł to również z wielką chęcią zapłacę aby móc spotkać równie pozytywnie zakręconych ludzi co ja i spędzić z nimi kilkadziesiąt godzin rywalizując na tych cudownych maszynach. Dla przykładu : Artur zorganizował turniej u siebie w domu, na swoim terenie, udostępnił cały domek i najbliższą okolicę a jego żona i córka musiały znosić stado samców mniej lub bardziej trzeźwych biegających po ich ogródku i na pewno nie będących cicho. Podczas w/w imprezy zjadłem jedną kiełbasę , pare chipsów i z chęcią uiściłem opłatę w wysokości 60 złotch - koniec przykładu.
Kończąc mój wywód oświadczam, że Wy jako organizatorzy i Wy którzy przyczyniacie się do rozwoju tej cudownej pasji jaką jest PINBALL macie moje stu procentowe poparcie i zawsze służę pomocą w miarę moich możliwości !!!
Pozdrawiam
Karol Gracz HGA
Kończąc mój wywód oświadczam, że Wy jako organizatorzy i Wy którzy przyczyniacie się do rozwoju tej cudownej pasji jaką jest PINBALL macie moje stu procentowe poparcie i zawsze służę pomocą w miarę moich możliwości !!!
Pozdrawiam
Karol Gracz HGA